facebook twitter google + you tube linkedin
Registre d'usuaris  ·  Carret de compra  ·  Gestió de Comandes  ·  Contactar  
Atenció al Client: 629 126 829
info@countermatic.com
INICI         PRODUCTES         SERVEIS         NOTÍCIES         L'EMPRESA         BLOG        
Informació contacte
Vendes
+34 93 8404609
+34 91 7410168

Atenció al Client On Line
+34 629 126 829
info@countermatic.com

Horari:
De Dilluns a Divendres de 09:00h a 19:00h
Carro de compra
0 Articles en su carro

     
     
Detectors de bitllets falsos
Màquines destinades a la Detecció de bitllets falsos, des de l'Euro fins a qualsevol divisa sol.licitada. Múltiples opcions i preus. De doble llum o portàtil de butxaca, fins els més sofisticats. Certificats pel Banc d'Espanya com a100% Segurs. Actualitzables i amb o sense bateria que els permet treballar sense connectar-se a la corrent elèctrica.  Amb l'entrada del biltlet en qualservol posició, fàcils d'utilitzar, ràpids i eviten la formació de cues a Caixa.
Comptadores de Bitllets
Màquines comptadores, valoradores i portàtils, totes elles amb detecció de falsos. Les totalitzadores a més de comptar els biltlets pel seu número i el compteig per feixos ,com les Comptadores, poden comptar i valorar els biltlets barrejats amb resultats parcials i totals. Certificades pel Banc Central Europeu com a 100% segures. Opcional el compteig d'altres divises.
Comptadores de monedes
Comptadores i classificadores de monedes que permeten fer parades per a tubs i en bosses. Per a ús de moderats generadors de monedes fins a ús professional, especial “vending”. Generen informes en pantalla o a impressora. Permeten accelerar el treball de compteig de manera eficaç i segura.
 
Calaixos portamonedes
Calaixos portamonedes d'obertura vertical o horitzontal, manuals o electrònics. Robustos calaixos japonesos d'acer d'Alta Qualitat, sotmesos a prova d'un milió d'obertures. A mida o estàndar i múltiples solucions. Connexions estàndar i USB.
Ser Distribuidor  ·  Informació Al Client  ·  L'Empresa  ·  Avís Legal  ·  Condicions de venda